szerelem - anno

Szabó Magda:Nincs szebb és ártatlanabb valami, mint az első harmatos szerelem, amelynek emléke akkor is mindennél fényesebb marad, ha nem lesz belőle házasság.

    Szivem szerint úgy írnám, szolgálati közlemény. Sajnos engem 21-től vár egy kórházi ágy/kb.2 hét/ az egyik fővárosi kórházban, ha élni akarok. Még vannak terveim, igy elfoglalom helyemet had éljék ki szurkálós  kedvüket a kedves orvosok, orvosnők.

   Remélem sokan látogatjátok oldalamat, ha sikeres lesz van még egy kötegnyi - mástól - azt is megírom. Visszajelzés jó lenne, tegyétek meg a közösségi oldalon, hogy lájkoltok, írtok. Irjátok meg, hogy milyen szépen lehet írni a hupont.hu weboldalon. Írjátok meg, hogy volt-e benne megható, mulatságos, nevetséges, tanulságos levél. Az én szavaim nem szerepelnek benne, ezt Laci írta. Terveim szerint ezekre is válaszolnék, ha meggyógyulok valamelyest.

 Szeretettek üdvözlök minden hupont.hu. weboldal látogatómat, köszönöm.


Utólag ugy gondoltam, hogy elkezdem a másik csomag leveleim irását, addig még gyülik a recept, hisz 2-3 naponta, vagy akár minden nap főzök valamit. Tehát készülök. Tudom, millió meg egy recept van, de mindenki másképp csinálja, bár sokszor olyan döbbenetes a hasonlóság, hogy néha 
nem tudom, hogy ő származik-e az én falumból, vagy én máshonnan.

Viszont szeretném tudni, hogy mennyire tetszettek ezek a mút századi, fura stilusú  levelek, kérlek nagyon-nagyon röviden írjátok meg. Ne használjatok durva szavakat, én egy túlérzékeny emberke vagyok, most készülök kórházba ugyhogy őszintén, de kíméletesen írjatok.
 

 

jegesmedve@gmail.hu cimre irhattok véleményt, kérést, pl. virágos reklámok elhelyezésére, tanácsot kérhettek apró-cseprő dolgokra. Sajnos a Facebookot nem tudom használni, igy csak ritkán sikerül kommentet írni.

 

 

Elkezdtem írni a másik nagy szerelem leveleit a PADRAGKUT-AJKA-BÉKÉS MEGYE címen, még az elején tartok, mert a vihar miatti áramszünet miatt ujra kellett írni,de ez semmi ahhoz képest akik a hó rabságába kerültek. Kérem látogatóimat erről is küldjenek egy rövid emailt. Köszönöm.

Megtaláljátok:http://padragkut.hupont.hu

 

még élő a valogatos-hupont.hu weboldal és

szerelem anno-hupont.hu weboldal is 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 1
Heti: 17
Havi: 14
Össz.: 22 552

Látogatottság növelés
Oldal: 2013.03.
szerelem - anno - © 2008 - 2024 - szerelem-anno.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »